Servetter

Servetter är en smart brun utan sol produkt. Det är helt enkelt en servett som innehåller det aktiva ämnet Dehydroxyacetone, DHA. Du använder servetten för att stryka på ett tunt lager brun utan sol på din hy.

Läs mer

Du kan använda dem såväl i ansiktet som på resten av kroppen. Men om du ska ha över hela kroppen kan det gå åt många servetter, så de flesta använder servetterna till ansikte, hals, axlar och dekollage. Effekten börjar komma direkt och på ungefär tre timmar har du uppnått maximal effekt på din solbränna. Du väljer själv hur brun du vill att huden ska bli. Behandlingen upprepas så ofta du vill, men för att behålla en fräsch solbränna hela tiden krävs att du behandlar huden ungefär två till tre gånger i veckan.

Fördelen med brun utan sol servetter är att det är så enkelt att använda dem. Det är också en billig metod. Man kan köpa servetterna styckevis eller i ett flerpack. De kladdar inte, luktar inte och de missfärgar inte kläderna. Tänk dock på att tvätta händerna efteråt, precis som när du har använt dig av en kräm.

Visa mindre

Filter / Servetter / Visar alla 6 produkter
Kategori
Märke
Tagg
Sortering