Cocoa Brown Instant Tan Bronzing Gel Matte

99 kr

Till butiken

Kategori: Märke: Cocoa Brown Butik: Lyko

Är en avtvättbar brun utan sol för ansikte och kropp som ger härlig gyllenbrun färg omedelbart med långvarigt resultat. Den har en lättviktig gel formula med matt effekt som torkar omedelbart, vilket gör att du kan klä på dig direkt efter applicering. Gelen är enkel och smidig att applicera, ger ett jämnt resultat som ser naturligt ut utan att kännas klibbig. Doftar behagligt av signaturdoften Tahitian Gardenia.

Användning:
Används för ansikte och kropp. Applicera genom att smörja in ett tunt lager över huden. Solbrännan sitter kvar tills du tvättar bort den med tvål och varmt vatten. För bästa brun-utan-sol resultat, börja med att peela huden ren med en skrubbvante, och använd en appliceringsvante för att gnida in brun-utan-sol krämen i huden. För ansiktet kan du använda den precis som den är, eller blanda en liten mängd i din foundation.

Innehåller:
Aqua, Propylene Glycol, Polysorbate 20, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Triethanolamine, Carbomer, CI 42090, CI 19140, CI 14700, CI 17200.

150ml