Madame La La West Coast Serum 100ml

485 kr

Till butiken

Kategori: Märke: Madame La La Butik: Lyko

Madame LA LA introducerar ”West Coast” Bronzing Serum som omedelbart ger din hud en ”LA glöd”. Berikad med kokosvatten & grönt te återfuktar den huden och skapar en fantastisk lyster med hjälp av C-vitamin. Serumet ger dig också antioxidanten CQ10 och vitamin A & E för att skydda huden och hjälpa till att reducera tecken på åldrande, öka cellförnyelsen och kollagenproduktionen för en smidig och fräsch hy.

Med sin lätta formula är serumet lätt att applicera och anpassar sig till alla hudtoner och utvecklar gradvis en fin solbrun färg. Serumet kan användas dag eller natt.

Efter din rengöring, tryck ut produkt i storlek av en ärta och applicera med fingertopparna över pannan upp till hårfästet (med handskar om så önskas), avsluta med ansikte och hals. Använd dag eller natt två gånger i veckan eller när det behövs. Tvätta händerna omedelbart efter applicering.

Specifikationer
Kokos-vattenextrakt kommer från Baja i Kalifornien och återfuktar huden och hjälper till att stärka hudens elasticitet. Dessutom är det rikt på mineraler.Vitamin A & E hjälper till att reducera uppkomsten av fina linjer och rynkor som arbetar tillsammans med C-vitamin som är en kraftfull antioxidant. CQ10 hjälper kollagenproduktionen, reducerar uppkomsten av kråksparkar och fina linjer samtidigt som den hjälper till att skydda huden från UV-skador.

Aloe Vera är ett växtextrakt och grönt te som är ett bladextrakt kommer från Baja i Kalifornien arbetar tillsammans för att intensivt återfukta, hjälpa till att reducera irritation och rodnad samt hjälpa huden att reducera tecken på åldrande.

100ml