Million Dollar Tan Mermaid Mousse Face 118ml

249 kr

Till butiken

Kategori: Märke: Million Dollar Tan Butik: Lyko

Detta är en ”must have”-produkt för dig som helt enkelt vill ha en strålande vackert bronzad färg i ansiktet året runt.

Den lätta formulan smälter lätt in i huden och kommer inte att täppa igen porerna, den är helt enkelt perfekt att använda under din favorit makeup!

Vi har även lagt till ett nytt revolutionerande Goji bär extrakt Instalift Goji som är kliniskt bevisat att dramatiskt lyfta, tona och göra din hud slät och vacker.

Fylld med Collagen-boostande peptider och rynk reducerande antioxidanter så är detta den enda anti-age-produkten du behöver för strålande frisk och vacker hy.

Se utvilad, pigg och fräsch ut varje dag (även om du inte är det) med denna fantastiska multi-tasking moussen!

Användning: För en felfri look, använd lätta svepande rörelser för att gnugga in Mermaid Mousse FACE i huden.

Den direktverkande bronzade färgen guidar dig så att du ser exakt vart du applicerat och var du behöver mer mousse.

Låt färgen utvecklas i 6-8 timmar innan du duschar eller tvättar ansiktet (vill du ha en något ljusare solbränna kan du duscha/tvätta av dig tidigare) sedan har du en fantastisk solbränna som varar i 4-7 dagar. Eftersom huden i ansiktet exfolieras snabbare än huden på din kropp så håller din färg i ansiktet inte riktigt lika länge som din Million Dollar Tan på kroppen, men det bättrar du snabbt och lätt på.

Glöm inte att använda den tillsammans med vår kroppsmousse för en sjöjungfru-perfekt helhet som låter din inre stjärnglans lysa igenom!

118ml