Spray

Att använda sig av brun utan sol spray, eller spraytan som det ibland kallas, är ett enkelt och bekvämt sätt att få en jämn solbränna på några få minuter. Det är en brun utan sol produkt som passar de flesta.

Läs mer

Det är väldigt enkelt att skapa en solbränna med spray. Flaskan ser ofta ut som en flaska med hårspray. Man sprayar antingen enbart i ansiktet eller över hela kroppen. Innan man sprayar bör man ha rengjort huden. Det ska inte finnas något smink i ansiktet till exempel. Sprayen börjar verka omedelbart, men många sorter når sin fulla effekt först efter fyra till sex timmar. Det lönar sig därför att vara ute i god tid innan festen eller vad man nu ska på.

Själva behandlingen med solspray varar därefter i fem till sju dagar beroende på vilken hudtyp man har. Det är bra om man tar hand om sin hy under tiden och smörjer in sig med fuktgivande kräm, eftersom solbrännan då varar längre. Om huden får torka ut blir brun utan sol effekten mer kortvarig.

Den stora fördelen med spraytanning jämfört med till exempel krämer och lotion är att det ger ett jämnare resultat när man sprayar än när man ska smörja in sig med hjälp av händerna. Sprayen är helt luktfri och dessutom är behandlingen både enkel att utföra och skonsam mot kroppen. Det går snabbt att duscha kroppen med spraytan och man kan upprepa behandlingen hur ofta man vill.

Visa mindre

Filter / Spray / Visar 1 - 20 av 28 produkter
Kategori
Märke
Tagg
Sortering