Madame La La Light

Se pris

Kategori: Märke: Madame La La

Madame LA LA Light Brun-utan-sol som ger en naturlig look för en vacker och perfekt skimrande hy året om. Madame LA LA innehåller anti-aging formula och är samtidigt återfuktande. Unika och vårdande tillsatser som kokosvatten, grönt te och aloe vera gör att huden känns naturlig och len. Resultatet är en LA-bränna som skimrar och anpassar sig till din naturliga hudton. Efter endast tre timmar kan du se det fantastiska resultatet som snarare liknar två veckors soldyrkande på stranden i Malibu.

Huvudingredienser:
Kokosvatten, återfuktar huden och är rikt på mineraler som bidrar till att skapa en naturlig look. Vitamin A och E, reducerar fina linjer och celluliter Aloe Vera och Grönt Te, de två ingredienserna arbetar tillsammans för att minska irriterad, känslig och flammig hud.

Användning:
Skrubba hela kroppen innan du smörjer in dig. Återfukta hudområden som lätt blir torra, armbågar, händer och anklar. Var extra försiktig runt hårfäste och ögonbryn. Smörj hela kroppen med Madame LA LA och vänta fem minuter innan du klär på dig. Voilà, låt nu Madame LA LA utöva sin magi i 10 timmar innan du sköljer av dig.

200ml