Brun utan sol tabletter

Tabletter

För dig som inte vill hålla på med spray, kräm, servetter eller andra brun utan sol produkter för att få en fin solbränna utan sol så finns det också ett alternativ till. Tabletter med betakaroten kan göra din hud solbrun och samtidigt ge dig en snyggare och fräschare hud.

Brun utan sol piller ger inte ett lika snabbt och pålitligt resultat som de övriga brun utan sol behandlingarna, men det är bra att använda som komplement. Om du ska åka på solsemester är det perfekt att grunda hemma först genom att äta brun utan sol tabletter.

Betakaroten kombineras ofta med C-vitamin, A-vitamin och E-vitamin, vilket ger många andra positiva effekter, inte bara för din hud utan också för resten av kroppen. A-vitamin är till exempel bra även för mörkerseendet, medan C-vitamin ger ett bättre immunförsvar.

Betakaroten är ett färgämne och en antioxidant och när man tillför detta till kroppen får man en brunorange färg på huden. Det sägs också att betakaroten ger ett solskydd, men då krävs regelbunden användning i tio veckor eller mer.