ST. Tropez Self Tan Express Mousse 200ml

Se pris

Kategori: Märke: ST. Tropez

St.Tropez presenterar stolt sin hittills mest avancerade och snabbverkande brun-utan-sol-produkt. Glöm allt krångel – nu kan du applicera produkten, duscha och vara klar på så lite som en timme. När du behöver solbrännan snabbt eller när du inte vill vänta åtta timmar på att låta den utvecklas ska du välja St.Tropez Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse.

Den här nya brun-utan-sol-moussen har en unik kombination av verksamma ämnen, absorberas snabbt av huden och börjar verka direkt så att du får resultat snabbare. Och det är slut med krångel och kladd för gott.

Men det är inte allt: Förutom att St.Tropez Self  Tan Express Advanced Bronzing Mousse är snabbtorkande och lätt att applicera, innehåller den verksamma ämnen som gör det möjligt att välja ton på solbrännan genom att vänta längre eller kortare tid innan du sköljer av vägledningsfärgen. Oavsett kläder, tillfälle eller stämning kan du anpassa din solbränna så att du får den hudton som passar bäst. Observera att huden efter duschen har en ljus ton.

Produktens aktiva ämnen fortsätter sedan att verka i upp till åtta timmar, så att du får en naturlig och vacker solbränna utan ränder i den ton du har valt. Den sitter i under flera dagar.

Det ämne som ger solbrännan i St.Tropez Self Tan Express Advanced Bronzing är 100% naturligt. Den intelligenta tekniken för olika toner garanterar en solbränna som är skräddarsydd för din individuella hudton och ger en naturlig gyllene lyster utan ränder.

Produkten är dessutom fri från parabener, sulfat och ftalater.

200ml